Impreuna, vom reusi!


roll up fssuFederatia Sportului Scolar si Universitar cauta solutii pentru reorganizarea sportului in scoala/universitate si de promovare a educatiei prin sport ca parte integranta a educatiei generale.


Parteneriatele cu Ministerul Tineretului si Sportului, Federatiile Sportive Nationale si Comitetul Olimpic Sportiv Roman reprezinta un pas inainte spre normalitate.
Impreuna vom gasi raspunsuri la problemele sportului romanesc si vom reusi sa avem o buna reprezentare la Campionatele Mondiale Scolare si Universitare, la Jocurile Europene Universitare si Gimnaziada din calendarul international pe anul 2016.
Multumim pe aceasta cale partenerilor care sprijina sportul romanesc scolar si universitar, asteptam si alte federatii sa se alature proiectelor noastre dar si organizatii nonguvernamentale care militeaza pentru acelasi scop comun si nu in ultimul rand sponsori.
Constituirea Comisiilor Nationale pe Ramura de Sport (cu subcomisii pe sport universitar si sport preuniversitar) reprezinta un obiectiv pe care il dorim materializat pana pe data de 15 februarie 2016.
Impreuna, vom reusi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: